Guestbook

 

Displaying 131-134 of 134 results.
Fam. van der Weijde       August 11, 2010
Ja hoor, we hebben het echt gevonden wat we zochten, een appartement midden in de natuur met een prachtig uitzicht, een mooi zwembad, gezellige bar en een heerlijke rust.

Het appartement heeft alles wat we nodig hebben en we hebben dan ook een heerlijke tijd gehad.
Het strand is heel dichtbij en daar is een taverne waar je heerlijk o.a. vis kan eten.
Er is ook een mooi dorpje heel dichbij waar je op diverse plaatsen ook lekker kan eten.
Wil je echt winkelen en toeristisch doen, dan kan je naar Lefkade, heel gezellig en lekker druk.
Wij hebben in iedergeval enorm genoten en wij bedanken Ronne en Frans voor hun gastvrijheid en
onze komplimenten voor wat zij daar hebben verricht.

Tot spoedig ziens
email Nathalie Broekhart       August 11, 2010
Heerlijk een week er tussenuit samen met met zijn zoontje van 1,5 jaar oud. Wij zijn eind april met de eerste vlucht naar Preveza gevlogen. Na een vlucht van zo'n 2,5 uur nog een kleine 20 minuten gereden naar 5alonia. Het appartement eerste bekeken en deze was ruim en heerlijk fris ingericht. We hebben tijdens de week veel gedaan zoals de markt in Vonitsa bezocht, heerlijk uit eten geweest in gegeten in het dorp Paliabela (op zo'n 5 minuten rijden van het appartement), leuk gewinkeld in Lefkas, geluncht aan het strand van Ruga. En dan terug bij het appartement onder het genot van een lekker drankje 's avonds, als mijn zoontje sliep, op het terras voor het appartement gezeten en bij het zwembad. Al met al hebben mijn zoontje en ik een fantastische vooral ontspannen vakantie gehad en zijn wij goed verzorgd door de beheerders van het appartement! Ook wij komen zeker nog terug!

Groetjes,
Nathalie en Micha
email Familie Langras       August 10, 2010
In de mei vakantie hebben wij pende alonia bezocht met onze 5 jarige zoon. We hebben hier een heerlijke vakantie gehad in een heerlijk appartement. Onze zoon Pepijn had zojuist een spoedcursus zwemles gehad, en kon hier in het mooie nieuwe zwembad goed oefenen wat hij allemaal geleerd had! We hebben nog een dag een boottocht gedaan vanuit Nidri op een oud Vikingschip, dit was echt geweldig. Verder hebben we ook genoten aan het strand beneden bij Ruga, en hebben we een fantastische barbeque meegemaakt op 5 alonia. We kunnen het iedereen aanbevelen hier op vakantie te gaan, ook met kinderen. Kortom hebben we een top vakantie gehad, en komen we zeker terug!

Groetjes van Patrick, Melinda en Pepijn Langras
email John & sjaan Kooper       August 6, 2010
Nadat we geland waren in Thessaloniki ,zijn we op zoek gegaan naar Hertz ,die bleek achter de lift te zitten daar de eerder bestelde auto gehaald (via de site 5Alonia) tomtommetje aangezet en vertrokken naar Paliabela voor 3 weken vacantie in een van de apartementen van 5Alonia .
We hebben een mooie route gereden via Ionania naar Preveza dan Vonitsa en uiteindelijk zijn we in de avond aangekomen bij Paliampela en voorbij de benzinepomp de eerste zijweg in naar 5 Alonia.
Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door beide eigenaren en een verfrissing gedronken ,nadat we ons kwartier hebben gemaakt en het apartement te hebben bekeken waren we zeer tevreden over de uitrusting en de frisse uitstraling en ruimte van de kamers , (gewoon goed naar nederlandse maatstaven ) daarna lekker gezwommen in het zwembad en lekker naar bed.
De rust en de stilte is een welkome afwisselling na de hecktische drukte en gestres in Nederland ,,lekker vers brood 'smorgens en genieten van de ruimte en de zon ,die was er in overvloed ,een paar keer zijn we ook op Lefkada geweest en ook daar is het fijn vertoeven ,na goed gebruind en 3 weken vacantie op 5Alonia verlieten we met tegenzin ons apartement om aan de thuisreis te beginnen, helaas ook hier komt een einde aan, voor ons staat al vast dat de volgende vacantie ook is op 5Alonia met dank aan de beheerders voor de service en goede zorgen ,onze vacantie was TOPPIE
een auto huren is n aanrader .

tot ziens John & Sjaan Kooper