Guestbook

 

Displaying 31-40 of 179 results.
Felix, Gloria, Elvis, Morris       August 14, 2017
Lieve Ronne en Frans,

Wat een prachtige plek! De autorit naar jullie toe is voor ons stadstuin al den avontuur op zich, na een vroege reis met 2 jonge ventjes en hun eerste vliegreis is het heel fijn als je zo wordt ontvangen. Een heerlijk warm (ook in het aantal graden) nest. En toen wij s' avonds ook nog voor de bbq mochten aanschuiven was de eerste dag compleet.
Wij hebben goede tips van jullie gekregen om met onze Oons op stap te gaan, favoriet is Rouga beach. Elvis noemt de zee daar dan het wembad. Heerlijk rustig water, een fijn strandje en lekker eten. De eerste paar dagen was het heeeeEl warm, gelukkig was daar het zwembad. De kinderen en wij moeten thuis wennen dat we Iet gewoon het zwembad in kunnen springen. De cruise met de dolfijnen was een beleving, waarvoor dank voor het regelen. Morris en Elvis hebben een prachtige week gehad, Rocky, Cleo, Mavri en Soruitje hebben veel indruk gemaakt. Elvis durft Rocky te aaien
Tot slot, dank voor de fijne gesprekken bij de bar. Het is altijd leuk om over het Haagse te kletsen.
Liefs,
Tim en Tina       August 12, 2017
Dear Ronne and Frans,

On all our trips we didn't meet such a friendly host as you are.
Your place is amazing. so peacefull and perfect for charche your batteries. We will defenetly recomment iT to our friends and if we will visit Lefkada again for kitesurfingmwe will absolutely stay at your place.
Thank you for making our holidays even better.

Gijs en Wim       August 10, 2017
Lieve Ronne en Frans,

Ons eerste weekje Griekenland ooit is een memorabele. Wat een fijne plek en wat een heerlijke gastvrijheid. De tips van de uitjes waren geweldig.
Wij zijn verliefd geraakt op het land en komen zeker terug.

Dank, dank, dank!

Liefs van Gijs en Wim
Fam. stijn       August 9, 2017
Liefste Ronne en Frans,

Dankzij leerde jullie leerden wij een plek,kennen in Griekenland die voor ons tot dan toe helemaal onbekend was. Voor en na het ontdekken van de sterk was het heerlijk vertoeven hier aan de bar, aan het zwembad op jullie mooie domein. Ontzettend hard bedankt voor het immer klaar staan, het lekkere ete, de doelde tips en het geweldige evenwicht dat jullie weten te vinden tussen je gasten zelf hun vakantie te laten beleven en tegelijkertijd ook een onmisbaar deel te zijn van hun vakantie.
Mark, Danielle, Abigail, Pepijn       August 7, 2017
Dank weer voor de mooie dagen hier. Wij hebben genoten van de gastvrijheid en de rust en ruimte hier.
Vooral de Cruise met de dolfijnen was super!
Wie weet weer tot over 2 jaar.

Groetjes,
Eelco en Rienke       August 3, 2017
Lieve Ronne en Frans,

Grenzeloos genieten in Griekenland.
Grenzeloze gastvrijheid.
Grenzeloos mooi weer. een grenzeloos mooi uitzicht en grenzeloze gezelligheid.

Ongelofelijk wat voor fantastisch plekje jullie hebben neergezet. Dat de locatie prachtig is staat vast, maar de liefde waarmee jullie deze plek runnen kan niemand evenaren. Dit heeft gezorgd voor een uniek vakantiegevoel en echt volledige ontspanning. Bedankt voor de gezellige borrels, het darten, de kookworkshop, alle informatie over dolfijnen en watervallen.
Een vooral bedankt voor de overgave wwaarmee jullie 5alonia runnen.

Liefs,
Karin, Maut en Nafe       August 2, 2017
Lieve Ronne en Frans,

Wij hebben hier 14 dagen genoten!
jullie gastvrijheid en behulpzaamheid kennen geen grenzen. Het is een prachtige plek en een heerlijk zwembad. De dieren zijn heel lief en gezellig vooral voor Nafe zij heeft erg van de dieren genoten.
De bar is ook altijd een fijne plek om te zijn.
Een en al lof, hartelijk dank voor deze mooie Griekse dagen.

Liefs,
Jan, Matanja, Mirthe en Maud       August 1, 2017
Lieve Ronne en Frans,

Twee weken lang hebbenb wij mogen genieten van julie prachtige plekje in Paliampela. Wat hebben jullie het hier goed voor elkaar. Heerlijk om 's morgens wakker te worden door de bellen van de schaapskudde en wat hebben wij elke dag weer genoten van de prachtige zonsondergang. Wij hebben opnieuw een prachtig stukje Griekenland ontdenkt. De prachtige baaitjes, de ecocruise en de wandeling naar de waterval nemen wij als dierbare herinneringen mee naar Nederland. Wij willen jullie bedanken voor de gastvrijheid, de leuke gesprekken, darttoernooitjes en jullie gezelligheid. Wij wensen jullie heel veel succes voor de toekomst en wie weet tot ziens in 5alonia of in Nederland.

Lieve groet,
Rinke, Dinand, Sofie en Sanne       July 25, 2017
Lieve Ronne en Frans,

Wij hebben 4 hele leuke dagen hier gehad.
Heerlijke pizza gegeten en een hele gezellige bbq gehad!
De waterval, de dolfijnen en de strandjes waren super leuk. Wij hebben enorm genoten.
Rene en Mirjam       July 17, 2017
Lieve Ronne en Frans

Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, gezelligheid en alle leuke avonden en etentjes samen. Wij hebben alle dagen ontzettend genoten. Vanaf dag een voelde het thuiskomen.
Dankzij jullie hebben wij het echte Griekenland een beetje leren kennen. De strandjes, eettentjes waren allemaal ontzettend leuk en hadden wij waarschijnlijk zonder jullie tips nooit gevonden. Wij zullen jullie en Rocky ontzettend missen en komen ooit weer terug dat is zeker! Bedankt voor deze heerlijke twee weken.

Heel veel liefs,

Renee en Mirjam